Sònia Méndez

Llicenciada en Dret
Llicenciada en Criminologia
Especialitzada en gestió i resolució de conflictes
Postgrau en Administració Pública
Màster en Intel·ligència Emocional
Màster en Mediació Familiar

Hola

Em dic Sònia Méndez, sóc de ment estructurada, organitzada i m’agrada fer les coses ben fetes, però també sóc passional, emocional i m’agrada el tracte amb les persones. És aquest caràcter el que m’empeny a crear i construir aquest projecte. Crec que, amb l’assessorament adequat, tots som capaços de reconduir les nostres relacions i resoldre els nostres conflictes.

M’he especialitzat com a mediadora en l’àmbit familiar, laboral, comunitari i educatiu i vull oferir-te un assessorament tècnic, professional i de qualitat. A banda de la màxima professionalitat, considero que en tot el que fem cal humanitat. Per aquest motiu, vaig cursar el Màster en intel·ligència emocional, per créixer com a professional, però sobretot com a persona. Seguint aquesta línea de treball i per tal d’entendre encara més profundament l’àmbit comunitari i familiar, he cursat el Postgrau en Administració Pública i el Màster de Mediació Familiar.

Aquestes eines em brinden la possibilitat de saber més sobre mi, sobre les persones i sobre com potenciar les habilitats personals per obtenir la millor versió d’un mateix i de les relacions que ens envolten.

De forma paral·lela a aquest tracte de tu a tu, realitzo activitats divulgatives, impartint cursos i tallers relacionats amb la intel·ligència emocional aplicada a la resolució de conflictes. Dono el millor de mi perquè simplement, m’apassiona i espero transmetre’t aquesta passió.

Si vols saber més de mi, no dubtis en trucar-me i en parlem tranquil·lament.