Intel·ligència emocional i gestió dels conflictes

Educació emocional i gestió de conflictes

L’educació emocional té com a objectiu desenvolupar les competències emocionals de les persones i respon a unes necessitats personals i socials que l’educació ordinària no cobreix. Volem fer arribar al teu/teva fill@ l’oportunitat de desenvolupar la seva intel·ligència emocional, tan en l’àmbit personal com en la manera de relacionar-se amb el seu entorn. Ho farem d’una manera dinàmica, lúdica i creativa, a través de vivències pròpies perquè puguin créixer com a persones.

En què consisteix l’activitat?

• 1 hora setmanal on el teu/teva fill@ es divertirà aprenent a conèixer-se a si mateix, a saber com reaccionar davant situacions conflictives, a reconèixer les emocions pròpies i les dels altres.
• 1 tutoria quadrimestral amb els pares, a més d’estar sempre oberts a comentar qualsevol dubte, neguit o suggeriment que es vulgui fer, entenem que en aquest tipus d’activitats la relació pares/monitors ha de ser de plena confiança.
• 1 taller de conflictes familiars quadrimestral on es facilitarà la reflexió, el debat i l’adquisició de recursos i eines per a gestionar els conflictes que sorgeixen a casa.

A qui va dirigit?

A qualsevol nen@ que tingui ganes de jugar amb les emocions, de controlar la seva ira i els seus nervis, de saber perquè plora, d’aprendre a dir què li passa o d’entendre perquè el company s’ha enfadat. Tan senzill com això, tan complexa com el món.

Qui durà a terme l’activitat?

L’activitat la durem a terme un equip de professionals que treballarem en xarxa tan en els continguts de cada sessió, com en les activitats i tallers que realitzem durant el curs. Aquest equip està format per una psicòloga, una mediadora familiar i el suport d’una pedagoga.